بررسی مقایسه‌ای رابطه تولید زعفـران، تعاون و یاریـگری در روستـاهای خراسان جنوبی

غلامعلی مرادی؛ اصغر محمدی؛ اسماعیل جهانبخش

دوره 13، شماره 4 ، شهریور 1398، ، صفحه 91-116

https://doi.org/10.22034/fakh.2020.206689.1369

چکیده
  زعفران یکی از مهمترین رستنی­های ایران است که به دلیل کار دسته جمعی و ابعاد مشارکتی آن نقشی مهمی در افزایش تعاون و یاریگری داشته است، بر این اساس هدف این مقاله بررسی رابطه میان تولید زعفران و ایجاد و استمرار تعاونی­های سنتی در روستاهای خراسان جنوبی است. این پژوهش به روش پیمایشی انجام شده است. جامعه آماری 82000 بهره­بردار کشاورز خراسان ...  بیشتر